Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iduće sezone bez Lige prvaka

U ManUtd-u složni: 'Jako smo razočarani, Mandžin gol je bio golemi šok'

Igrači Manchester Uniteda razočarani su nakon poraza od Bayerna 3-1 i eliminacije iz Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Jako smo razočarani jer smo bili u sjajnoj poziciji nakon što smo postigli vodeći gol'', izjavio je Michael Carrick, veznjak Manchester Uniteda.

Robben i Muller se slažu: Ključni gol bio je – Mandžin!

''Za nas je bio golemi šok što smo nakon postignutog gola odmah i primili gol, valjda su prošle 22 sekunde nakon našeg pogotka. Nakon toga je Wayne Rooney imao odličnu šansu zabiti novi gol za nas. Bili smo u igri i nakon njihovog prvog gola, ali drugi nas je uništio'', priznao je Carrick.

''Sada znamo da nas iduće sezone nema u Ligi prvaka. Jasno, ne samo i ne toliko zbog ove utakmice večeras, koliko zbog toga što nismo bili dovoljno dobri cijele ove sezone. Moramo završiti ovu sezonu najbolje što možemo, dobro se pripremiti za iduću u kojoj se nadam da možemo osvojiti naslov prvaka i ponovno se kvalificirati u Ligu prvaka'', dodao je Unitedov veznjak.

''Sve je krenulo po zlu 30 sekundi nakon našeg pogotka. Mislim da i osmoškolci znaju da ne smiješ primiti gol odmah nakon što ga zabiješ. Oni su krenuli s centra i odmah zabili gol. Moji igrači nisu učinili baš puno toga jako lošeg u ovoj utakmici. Igrali su stvarno dobro, ali su napravili te sitne pogreške koje su nas jako skupo koštale'', istaknuo je David Moyes, menadžer Manchester Uniteda.

''Imali smo dobru šansu kod 2-1, a treći gol primili smo stvarno nesretno, nakon dva odbijanja. Sada smo ostali bez nogometa u Ligi prvaka. Želimo stvoriti momčad koja će biti spremna vratiti se u ovo sjajno natjecanje. Stvarno uživamo u Ligi prvaka i moramo se vratiti u nju'', dodao je Moyes. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider