Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gol odluke

Robben i Muller se slažu: Ključni gol bio je – Mandžin!

Bayern se nakon šoka munjevito vratio u utakmicu zahvaljujući sjajnoj reakciji Marija Mandžukića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić bio je strijelac prvog pogotka Bayerna u 3:1 pobjedi protiv Manchester Uniteda. Bio je to početak preokreta Bavaraca kojim su izborili polufinale Lige prvaka.

Ludi preokret Bayerna: MANDŽUKIĆ ih vratio "iz mrtvih"!

''Manchester United je zabio prvi gol na utakmici, koja je time za nas postala vrlo zahtjevna. Na kraju je naša 3-1 pobjeda vrlo dobar rezultat'', prokomentirao je uzvrat četvrtfinala Lige prvaka na Allianz Areni Bayernov krilni napadač Arjen Robben.

''Bilo nam je jako važno što prije zabiti nakon što je United poveo s 1-0. To je za nas bio i alarm za buđenje, jer smo prvih 10 minuta u drugom poluvremenu odigrali očajno. Bili smo spori i nije nas bilo nigdje. Tako nešto si ne smijete dopustiti u Ligi prvaka jer stiže kazna, kao što je i nas sustigla. Nakon toga smo zabili tri gola. Mi smo željeli stalno napadati, ali su gosti igrali na kontranapade. Morate u takvim situacijama biti oprezni'', dodao je Robben.

Robben je zabio za konačnih 3-1 u 76. minuti. Thomas Müller je prije toga poentirao za vodstvo Bayerna u 68. minuti. I on je, poput Robbena, podvukao kako je zapravo ključni bio gol Marija Mandžukića, kojeg je hrvatski reprezentativac postigao samo 73 sekunde nakon što je Evra doveo goste u vodstvo u 57. minuti.

''Bila je ovo utakmica puna intenziteta. Sva sreća da smo uspjeli zabiti vrlo brzo nakon što je Manchester United poveo. Kada se osvrnemo na obje utakmice, držim da smo zaslužili plasman u polufinale'', rekao je Müller.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider