Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigao ozlijeđen

U Madridu odahnuli jer im se neočekivano vratio Modrić – 'srce momčadi'

Dok hrvatsku reprezentaciju u utorak očekuje prijateljska utakmica u Južnoj Koreji, Luka Modrić se već u nedjelju vratio u Madrid na radost čelnika Reala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik Igor Štimac odlučio je poštedjeti Luku Modrića napornog putovanja zbog utakmice bez prevelike važnosti. Čudno organiziran put u Južnu Koreju, nakon dugog leta moraju se voziti još satima u autobusu, rezultirao je 'puštanjem' najvećih zvijezda.

>> Snažan udarac za Real Madrid: Ancelotti će imati problema

>> Real dovodi novu veliku zvijezdu: 'Fantastični trio' pokorava Europu!

Marca navodi i kako se Modrić, koji danas slavi 28. rođendan, vratio u španjolsku prijestolnicu s ozljedom kvadricepsa. Iako se ne radi o ozbiljnom problemu, potreban mu je odmor prije zahtjevnog razdoblja u kojem Madriđane očekuju gostovanja kod Villarreala u Primeri i Galatasaraya u Ligi prvaka.

Marca piše kako Modrić uživa u možda i najboljim danima karijere i podsjeća na ovacije  kojima ga je nagradio Santiago Bernabeu tijekom nedavne utakmice protiv Athletica.

''Modrić je ljetos rekao da će ove sezone biti drugačiji jer će proći kompletne pripreme s momčadi, a njegove igre dokazuju da je bio u pravu. U Realu su odahnuli nakon što su saznali da neće putovati u Koreju. U izostanku ozlijeđenog Xabija Alonsa, Luka je srce momčadi'', zaključuje Marca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider