Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki zaostatak, ali...

U Cityju pucaju od optimizma: 'Možemo izbaciti Barcelonu!'

Manchester City stigao je na Camp Nou s dva pogotka zaostatka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbaciti Barcelonu nakon 0:2 neće biti nimalo lagan zadatak, ali u Cityju vjeruju kako je taj cilj ostvariv. Vratar Manchester Cityja Joe Hart smatra kako njegova momčad posjeduje kvalitetu i sposobna je za pozitivan rezultat u Barceloni. Teško, ali ne i neostvarivo, smatra Hart.

City vjeruje u čudo protiv Barce: Evo što je rekao kapetan Kompany

"Ništa još nije gotovo, znamo što smo već napravili ove sezone i svjesni smo za što smo sposobni. Pozitivan pristup je ključan, moramo izaći na travnjak i pokazati da smo sposobni igrati protiv momčadi kao što je Barcelona. Već u skupini smo pokazali da možemo do velikih rezultata u susretu u Münchenu protiv Bayerna. Bit će sigurno teško, ali ne i nemoguće."

Posljednji Barcelonini porazi od Real Sociedada i Valladolida doveli su do brojnih kritika u španjolskim medijima, ali Hart smatra kako će Barcelona biti u sasvim drugačijem izdanju u večerašnjem dvoboju: "Barcelona je već puno puta bila u ovoj fazi Lige prvaka i zna kako treba igrati. Ne možemo previše toga izvući iz tih njezinih poraza protiv slabijih momčadi u La Ligi, posebno jer će sada zaigrati na Camp Nou protiv engleske momčadi, a ulog je vrlo velik - četvrtfinale Lige prvaka."

Engleski reprezentativac žali za prvim susretom i crvenim kartonom Martinu Demichelisu koji je usmjerio ogled na stranu Barcelone. Hart smatra kako je Barcelona u tom dvoboju nanjušila krv i iskoristila svoju priliku.

Dvoboj između Barcelone i Manchester Cityja odmah nakon ždrijeba osmine finala Lige prvaka okarakteriziran je kao najzanimljiviji, a Barcelona je nakon prvog susreta u Manchesteru u velikoj prednosti. Uzvrat je na rasporedu večeras u standardnom terminu Lige prvaka od 20:45 sati.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider