Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spaktakl na Camp Nou

City vjeruje u čudo protiv Barce: Evo što je rekao kapetan Kompany

Kapetan Manchester Cityja Vincent Kompany jako se raduje današnjem ogledu nogometne Lige prvaka protiv Barcelone na Camp Nou...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako Barcelona iz prve utakmice osmine finala na Etihadu ima prednost 2-0, Kompany vjeruje da 'građani' nisu rekli sve u ovom ogledu.

''Jako sam uzbuđen zbog ovoga, kao i cijela momčad. Po mojem mišljenju nema ničeg bolje od lova na nemogući zadatak. Pokušat ćemo dati sve do sebe sutra, ali motivacija i vjera su tu'', rekao je Kompany na press-konferenciji uoči utakmice.

Iako je iza Cityja šokantan poraz u četvrtfinalu FA Cupa od drugoligaša Wigana, Kompany ne vjeruje da će se to negativno odraziti na momčad.

''U nogometu sve ide brzo. Prošlog smo tjedna osvojili naš prvi trofej sezone (Liga kup), a onda izgubili kod kuće od Wigana. Gledam napadače koje imamo u Agüeru, Negredu i Džeki i pokušavam se usredotočiti na našu napadačku snagu. Ako sve prođe u redu, možemo naškoditi Barceloni. Ako uspijemo povesti, dinamika susreta će se promijeniti, u to sam siguran. Moramo zabiti tri gola u razmaku od 90 ili 120 minuta. Mislim da nemamo što za izgubiti'', zaključio je belgijski stoper. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider