Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači su razočarani

U četiri dana doveli u pitanje naslov: 'Ovo je veliki udarac za Real'

Real Madrid je od prvog favorita za naslov prvaka Španjolske u samo četiri dana pao na ljestvici na treću poziciju. Ipak, u Madridu vjeruju kako do kraja sezone mogu preokrenuti stvari u svoju korist...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

31 utakmicu trajao je Realov niz neporaženosti, no u samo četiri dana uslijedili su porazi od Barcelone 4-3 na Santiago Bernabeuu te od Seville 2-1 na Sanchez Pizjuanu. Odjednom se situacija za Madriđane posve okrenula i s gubitkom šest bodova uslijedio je pad s prvog na treće mjesto.

Isco je svjestan koliki je to udarac za Real Madrid, ali nada u naslov prvaka ne nestaje i vjeruje da se situacija može okrenuti.

''Ovo je veliki udarac za nas jer su te dvije utakmice apsolutno promijenile sliku ljestvice. Međutim, mi smo Real Madrid i moramo se podići. Imamo još osam utakmica do kraja i vjerujemo u svoje mogućnosti te da možemo do naslova prvaka. Već smo to napravili, vratili se iz šest bodova minusa i zašto ne bi opet uspjeli'', tvrdi Isco.

U subotu Madriđane očekuje dvoboj protiv Rayo Vallecana u kojem se očekuje isključivo pobjeda.

''Dobro je da tako brzo igramo protiv Rayo Vallecana. Taj susret nam može omogućiti povratak na pobjedničke staze što je neophodno u ovom važnom dijelu sezone. Navijači su razočarani, ali mogu biti mirni. Još uvijek smo u borbi za tri trofeja i dat ćemo sve od sebe da ih osvojimo. Vrlo nam je važno da stanu uz momčad'', dodaje Isco. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider