Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne postoji ni jedna prepreka

U Barci mogu odahnuti: Stigla vijest koja će obradovati sve navijače!

Već u četvrtak je najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi odradio normalno gotovo cijeli trening Barcelone, a još je bolje fizički podnio sve zadatke i tijekom petka i subote...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako stvari stoje, trenutačno ne postoji niti jedna prepreka za Argentinčev normalan nastup u utorak, kada će Barcelona u Münchenu protiv Bayerna odigrati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka.

Podsjetimo da je u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka, kod PSG-a, Messi ozlijedio bedreni mišić desne noge. Nakon toga je zaigrao pred kraj uzvratnog ogleda protiv istog suparnika, makar tada nije bio posve spreman.

Zbog predostrožnosti je Messi propustio prvenstveni ogled u subotu, kada je njegova Barça jedva dobila domaću utakmicu protiv Levantea (1-0, gol Fabregasa u 84.). Inače, mogao je već tada Messi nastupiti, izvještavali su španjolski mediji, no Barceloni je daleko bitnije da najbolji svjetski nogometaš potpuno spreman dočeka veliki okršaj s Bayernom. To će se i dogoditi... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider