Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napadaju Ligu prvaka

Turci dovode 'ocvalu zvijezdu' za enormnu svotu: Ludost ili mudrost?

Turski nogometni klub Galatasaray sprema ovoga ljeta dovesti još barem jedno veliko ime u Istanbul, kako bi dodatno pojačao momčad i tražio naredne sezone korak više u Ligi prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Galatasaray je ove sezone ispao u četvrtfinalu od Real Madrida ukupnim rezultatom 5-3, a do tog su ga uspjeha, nakon zimskog prijelaznog roka, uglavnom vodili novopridošli Wesley Sneijder i Dider Drogba. Nedavno je Galatasaray osvojio naslov u domaćem prvenstvu, no to ga očigledno ne zadovoljava.

Ovoljetna želja uprave turskog kluba je engleski veteran John Terry (32), koji je u Chelseaju postao "stalni rezervni igrač". Sjajni stoper član je londonskog kluba od svoje 15. godine života, a otada je odigrao preko 570 utakmica za "bluze", tijekom kojih je postigao 55 zgoditaka.

Zanimljivo, Galatasaray je navodno, spreman platiti 30 milijuna eura za usluge engleskog stopera, dok bi njemu osobno ponudio čak 200 tisuća funti tjedne plaće! (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider