Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U zadnji čas

Tri gola u sudačkoj nadoknadi koja su obilježila vikend

Golovi koji padaju u posljednjim sekundama i mijenjaju podjelu bodova na utakmici, vrh su uzbuđenja za navijače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Ovoga vikenda bilo je nekoliko takvih situacija, izdvajamo tri (po našem izboru) najzanimljivije:

HOFFENHEIM – WERDER 4:4 (Bargfrede 90+1)

Počelo je u subotu, apsolutno luda utakmica u Hoffenheimu! U prvih 18 minuta dva kaznena udarca za domaće i dva pogotka Salihovića. Dvoboj plovi prema rutinskoj pobjedi domaćih, a onda u 45-toj i u sudačkoj nadoknadi prvoga dijela, momčad iz Bremena zabija dva pogotka i izjednačuje. U drugom dijelu opet iznova, Hoffenheim zabija nova dva pogotka i s 4:2 je naoko siguran. Ali, samo naoko. Petersen smanjuje na 4:3, a u (za Hoffenheim) zlosretnoj nadoknadi, Philipp Bargfrede poravnava na 4:4. Urnebesan kraj na Rhein Neckar Areni.

DINAMO – HAJDUK 2:2 (Maglica 90+1)

I naš hrvatski derbi vidio je gol u sudačkoj nadoknadi. Hajduk se spasio poraza Magličinim pogotkom i tako naplatio sve silne obrane Lovre Kalinića iz ranije faze utakmice. Još jedan šok gol za Dinamovo navijačko tijelo, veliki podstrek za Hajduk i očuvanje neizvjesnosti u prvenstvu.


Lloren by instantgoals

JUVENTUS – UDINESE 1:0 (Llorente 90+1)

Ranije popodne je Roma jedva spasila bod protiv Atalante, u utakmici u kojoj je lovila sva tri. Učinio je to Strootman, baš u devedesetoj. Juventusu je bilo servirano naplatiti novi Romin kiks i odvojiti se na plus tri. Jedini problem bio je žilavi Udinese koji je odolijevao do posljednjih sekundi utakmice. A onda je Fernando Llorente iskoristio jedan fliper u kaznenom prostoru Friulana i potvrdio da je u posljednje vrijeme „lak na obaraču“, redovito trpa. Trokorak „Stare dame“ prema obrani naslova.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider