Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kritizirao mladog Hrvata

Trener Intera otkriva hoće li pojačanje iz Lazija 'izgurati 'Kovačića iz sastava

Trener Intera Walter Mazzarri izrazio je nadu da će dolazak brazilskog veznjaka Hernanesa iz Lazija biti koristan i za hrvatskog nogometaša Matea Kovačića (19)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dio talijanskih medija, ali i sam Mazzarri, kritizirao je u posljednje vrijeme mladog hrvatskog veznjaka, posebno njegovu defenzivnu igru. Iako je bilo nagađanja da će dolazak Hernanesa biti štetan za Kovačićevu minutažu, Mazzarri smatra da prisutnost Brazilca može biti samo korisna za hrvatskog reprezentativca.

"Nadam se da Hernanes u Interu može napraviti još i više nego u dosadašnjoj karijeri. On je brazilski reprezentativac i može pomoći Kovačiću u sazrijevanju. Potreban nam je igrač iznimne kvalitete koji može pomoći dečkima s manje iskustva. Ne želim staviti previše odgovornosti na njega, ali može nam biti koristan i u psihološkom smislu", rekao je Mazzarri uoči nedjeljne utakmice protiv Sassuola. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider