Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvat u fokusu

Trener Intera zaustavio trening zbog Kovačića: Lippi nahvalio Matea!

Povratak hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića trenažnom ritmu trener milanskog Intera Walter Mazzarri nagradio je velikim pljeskom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski portal Milannews.it navodi kako je Mazzarri čak na nekoliko trenutaka zaustavio trening, te je nakratko promatrao individualno Kovačićevo vježbanje s kondicijskim trenerom.

Podsjećamo, Kovačić se ozlijedio 14. srpnja kada je na treningu istegnuo bedreni mišić. Iako mu se predviđala 15-dnevna pauza, on se vratio treninzima ranije od očekivanja.

U međuvremenu je Kovačića spomenuo i bivši talijanski izbornik Marcello Lippi i to u svojoj kolumni u Gazzetti dello Sport govoreći o novim Interovim pojačanjima:

"Belfodil i Icardi imaju talenta, ali Inter ima i puno više. Handanovič je vratar svjetske klase, povratak Milita garantira golove, a Kovačić je netko s koga se ne smije skinuti pogled. Ali sve ovisi o radu Mazzarrija", napisao je Lippi. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider