Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Juveu euforični

Torino ponovno 'gori': 'Sanjamo europski naslov'

Bez većih iznenađenja četvrtfinale Lige prvaka dobilo je nova dva sudionika. PSG je kod kuće remizirao s Valencijom (1:1) i ide dalje zahvaljujući gostujućoj pobjedi (2:1), a Juventus je u Torinu pobijedio Celtic sa 2:0 te sa ukupnih 5:0 prošao dalje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Staru damu talijanski mediji već prozivaju osvajačem natjecanja...

''Naš glavni cilj je osvojiti prvenstvo, a europski naslov nam je san'', rekao je Matri, strijelac prvog pogotka sinoć.

Nešto manje skroman bio je Paul Pogba ozbirom na činjenicu da Juve ima pet pobjeda za redom u Ligi prvaka i u tih pet utakmica nije primio gol.

''Ne znam koji su naši dosezi, ali nadamo se osvajanju Lige prvaka. Moramo ovako nastaviti jer smo mi Juventus i moramo pobjeđivati'', dodao je Pogba.

Dok su Talijani s lakoćom prošli dalje, Parižani su bili u neizvjesnosti. Spas je u 55. minuti utakmice donio Ezequiel Lavezzi.

''Nismo ni mislili da nas čeka lagan posao. Dominirali smo, ali onda nas je spasio Lavezzi'', kazao je Javier Pastore.

Trener Valencije Ernesto Valverde nije imao zamjerki svojoj momčadi.

''Nama je bilo svejedno jer smo za prolaz morali postići najmanje dva gola. Pokušavali smo, imali smo puno kornera, ali na kraju nam je nestalo preciznosti. Ispali smo, ali odlazimo uzdignute glave.'' (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider