Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvije skupine

To se zove vjernost: Ovako se bodri klub nakon teških nokauta

Njihovi klubovi prve utakmice izgubili su na svom terenu s 0:3, Ali, letargiji nije bilo mjesta - uslijedio je totalni show!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema nogometašima Celtica ždrijeb osmine finala Lige prvaka bio je nemilosrdan.

>> Snimka koja govori više od tisuću riječi: Dirljiv trenutak obići će svijet

Izvukli su Juventus, i već u prvoj utakmici na svom terenu izgubili s 0:3. Već tada je bilo jasno tko će igrati u četvrtfinalu, ali trebalo je odraditi i uzvratni dvoboj.

Juventusov dom pohodilo je 39 tisuća navijača, od čega je oko 5000 bilo gostujućih. Priredili su odličan ambijent, a niti novi poraz njihove momčadi (2:0) nije ih pokolebao.

>> Matri i Quagliarella potopili Celtic: Juve petardom u četvrtfinale!

Slična priča odvila se i prošlog ljeta, kada je Hajduku ždrijeb trećeg pretkola Europa lige donio Inter. Kuglice su odredile da se prva utakmica treba igrati u Milanu, ali Hajduk je, isključivo zbog financijskih razloga, inzistirao na zamjeni, a Inter mu je ugodio.

Krcati Poljud nosio je mladu momčad Bijelih, ali početničke pogreške skupo su stajale Splićane i Nerazzurri su slavili s velikih 0:3.

I tada se, baš kao i za par Celtic-Juventus, mislilo da su sve dvojbe riješene, ali za Hajdukom se u Milano zaputilo 3500 navijača iz cijele Dalmacije, ali i svih drugih krajeva Hrvatske (brojka bi bila kudikamo veća da brojni torcidaši nisu bili spriječeni obavljanjem poslova usred turističke sezone).

Kako je to bila prva službena utakmica Intera na Giuseppe Meazzi u ovoj sezoni, na stadionu se, Ferragostu unatoč, okupilo 44 tisuće ljudi, među kojima i fanovi Hajduka koji su i u gradu i na stadionu napravili spektakularnu atmosferu...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider