Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
proslavio se 'onim' golom

Tko će zbog ove Guardioline želje morati otići iz Bayerna?

Udarna vijest na sportskim stranicama njemačkog Bilda je navodni veliki interes Bayerna za Hakana Calhanoglua.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Mesuta Ozila, Njemačka ima još jednog sjajnog kreativca turskog podrijetla. Na njihovu žalost, Hakan Calhanoglu je izabrao domovinu njegovih roditelja iako je rođen u Njemačkoj. Ovaj 'playmaker' HSV-a velika je želja Pepa Guardiole, tvrdi Bild.

Isti izvor navodi kako je Bayern već dao na znanje Hamburgu da ovog 20-godišnjaka, koji se proslavio golom Borussiji s 40 metara, želi vidjeti u Munchenu. Zanimljivo, Calhanoglu je uz Messija i Suareza dao najviše pogodaka izvan 16-erca u Europi (sedam), a mnogi su Bayernu zamjerili što nije opasniji iz tih situacija.

Cijena bi mogla biti do 15 milijuna eura, a transfer je izgledniji time što HSV-u prijeti ispadanje u drugu ligu po prvi puta u povijesti. Također, klub je upao u velike dugove i svaki novac im je potreban.

Bild se bavi i mogućim posljedicama. Iako je poznato kako Bayern ne prodaje olako svoju 'djecu', špekulira se mogući odlazak Thomasa Muller koji nema standardno mjesto u momčadi Pepa Guardiole.

U redu stoje engleski velikani. Najviše se spominje Manchester United kojeg preuzima (vjerojatno) Luis Van Gaal, no vrlo bi ga rado u svojim redovima vidjeli Arsenal i Liverpool.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider