Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šeici traže 'žrtvu'

Tko će pristati biti potrošna roba uoči dolaska Wengera u Pariz?

Prema informacijama kojima barata francuski dnevnik Le Parisien, menadžer Tottenhamovih nogometaša Andre Villas-Boas (35) prometnuo se u glavnu želju uprave PSG-a za nasljednika Carla Ancelottija...

Iako je talijanski stručnjak Carlo Ancelotti i dalje službeno trener PSG-a, preuzimanje trenerske pozicije u Real Madridu samo je pitanje trenutka.

Tako Le Parisien tvrdi kako je sportski direktor pariškog kluba Leonardo već stupio u kontakt s portugalskim stručnjakom kako bi gao pokušao nagovoriti na promjenu sredine za koju bi PSG bio voljan aktivirati odštetnu klauzulu u visini od 12 milijuna eura.

Leonardo ipak ispred sebe neće imati lagan posao, kao što nije imao ni u razgovorima s ostalim kandidatima poput Guusa Hiddinka, Michaela Laudrupa, Zica i Carlosa Dunge.

Naime, navodno u PSG-u žele samo "jednokratnog" trenera za sljedeću sezonu, nakon čega im je želja dovesti Arsenea Wengera kojem u lipnju 2014. istječe ugovor s Arsenalom.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider