Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odgovor legende

Teške riječi iz Bayerna prema Ibrahimoviću: 'Biti glup je...'

Nakon što je predsjednik Bayerna Uli Hoeneβ uzvratio švedskom nogometašu PSG-a Zlatanu Ibrahimoviću koji je kritizirao bavarskog trenera Pepa Guardiolu, isto je napravio i izvršni Bayernov predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, sve je krenulo krajem prošloga tjedna kada je Ibrahimović još jednom izvrijeđao Bayernovog stratega Guardiolu, svog bivšeg trenera iz Barcelone. Šveđanin ga je nazvao sjajnim trenerom, ali i kukavicom, koja mu nije imala hrabrosti reći da ga žrtvuje zbog Lionela Messija.

Guardiola je odbio razgovarati na tu temu, no zato mu je Hoeneβ odgovorio da je on uvrijeđena primadona, te da se još uvijek nije pomirio s tim da nije bi dovoljno dobar za klub kao što je Barcelona. Za kraj je dodao da je upravo on glavni izvor svih problema i da je zbog toga dosada promijenio čak sedam klubova.

Rummenigge se nakon Hoeneβa također okuražio, te je za Sport1 kratko izjavio: "Biti glup je dio razvoja svakog čovjeka!"

Ne treba sumnjati da će se Ibra, inače poznat po tome da je bez dlake na jeziku, oglasiti i nakon ovoga...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider