Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Love naslov

Tandem otpisanih: Anelka preselio kod Ronaldinha

Atletico Mineiro dobio je pojačanje za brazilsko prvenstvo u iskusnom francuskom napadaču Nicolasu Anelki. Anelka se tako priključuje Ronaldinhu s kojim će pokušati pomoći Atleticu na putu do naslova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neočekivano pojačanje sletjelo je u Atletico Mineiro, brazilsku momčad čiji dres već neko vrijeme nosi veliki brazilski veznjak Ronaldinho. Predsjednik Atletica Alexandre Kalil objavio je jutros kako je Anelka novi igrač Atletica.

Detalji ugovora još uvijek nisu poznati i tek se očekuje službena klupska objava transfera nakon čega će biti poznato koliku je vjernost 35-godišnji napadač potpisao Atleticu.

Anelka je bio bez kluba još od prosinca ove godine nakon što je suspendiran i kažnjen od strane Engleskog nogometnog saveza zbog nedolične proslave pogotka, a vrlo brzo je i West Bromwich Albion raskinuo s njim ugovor. Međutim, bivši igrač Chelseaja, Arsenala i madridskog Reala očito je vrlo brzo pronašao novi klub i to branitelja naslova pobjednika Copa Libertadores.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider