Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Conte dobio pojačanje

Talijani i Englezi tvrde: Sjajni Argentinac novi igrač Juvea!

Tuttosport i Corriere dello Sport s jedne strane i BBC s druge tvrde da je argentinski nogometaš Carlos Tevez novi član talijanskog prvaka Juventusa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dogovor između Manchester Cityja i Juventusa postignut je u Londonu u utorak navečer, a klubovi su se dogovorili za odštetu između 12 i 14 milijuna eura, plus određeni bonusi. Spomenuti mediji tvrde da će Tevez u srijedu biti podvrgnut liječničkom pregledu, nakon čega će staviti svoj potpis na trogodišnji ugovor s torinskim klubom, vrijedan 5,5 milijuna eura po sezoni!

Tevez (29) je član Manchester Cityja od 2009. godine, te je do danas upisao 74 pogotka u 148 nastupa za "građane". City se nada da će novac iskoristiti za dovođenje Tevezove zamjene, a prvi na listi želja je Edinson Cavani. Doduše, za njegove će usluge trebati dodati još otprilike 40-ak milijuna, vjerojatno i koji više, a osim toga navodno je Chelsea u mat-poziciji za njegov angažman. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider