Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedini 'uljez' - Slovenac

Talijan Nicola Rizzoli sudi finale Lige prvaka!

Talijanski nogometni sudac Nicola Rizzoli izabran je da 25. ovog mjeseca sudi veliki finale Lige prvaka na Wembleyju između Bayerna i dortmundske Borussije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Finale Lige prvaka: Borussia - Bayern

Rizzoli (41), koji je međunarodni sudac od 2007. godine, dobio je povjerenje od sudačke organizacije UEFA-e za vođenje subotnjeg ogleda, što će mu ujedno biti drugi finale nekog klupskog natjecanja u karijeri. Talijan je 2010. godine bio sudac finalne utakmice Europa lige između Atletico Madrida i Fulhama u Hamburgu.

Sveukupno je Rizzoli sudio preko 25 utakmica Lige prvaka, od čega četiri ove sezone, a posljednja je bila uzvratna u osmini finala između Malage i Porta.

Rizzoliju će u Londonu pomagati sunarodnjaci Renato Faverani, Andrea Stefani, Gianluca Rocchi i Paolo Tagliavento, zamjenski sudac bit će Gianluca Cariolato, dok je jedini uljez u sudačkoj postavi Slovenac Damir Skomina, koji ima ulogu četvrtog suca.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider