Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Visi im Liga prvaka?

Svi tvrde da se 'Mourinho vraća kući', Chelsea dao zeleno svijetlo!

Glasine o povratku Mourinha u Chelsea, postaju sve konkretnije što se bliži kraj sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji objavili su razgovor s predsjednikom engleskog premierligaša, Bruceom Buckom, koji je izjavio da „Special One“ ima zeleno svjetlo za povratak na Stamford Bridge.

Privremeni menadžer Rafael Benitez ugovor sa Chelseajem ima do kraja ove sezone. Njegov mandat obilježen je kontinuiranim nezadovoljstvom navijača pa će španjolski stručnjak sigurno na kraju sezone pakirati kofere.

Potraga za njegovim nasljednikom, 11. menadžerom kluba u eri vlasnika Romana Abramoviča, nije još počela, tvrdi predsjednik Bruce Buck. No, kad su ga novinari upitali za mogući povratak Mourinha izjavio je kako je u potpunosti otvoren za tu mogućnost.

„Imamo neke ideje, Abramovič sigurno razmišlja o tome, ali trenutno smo usredotočeni samo na završetak ove sezone. Želimo biti među tri ili među četiri na ljestvici, te izboriti Ligu prvaka iduće sezone. To nam je iznimno bitno. Osim toga, u igri smo još u dva natjecanja, Europa ligi i FA Cupu. Stoga će prava potraga za novim menadžerom započeti na kraju sezone, sredinom svibnja'', rekao je Buck.

Uvjet je Liga prvaka

Uvjet je naravno da Chelsea izbori Ligu prvaka. Trenutno su treći s 58 bodova koliko ima i Tottenham s utakmicom više. Za te dvije pozicije (treća i četvrta) bori se i Arsenal koji ima samo dva boda manje i također utakmicu manje od Spursa.

Indikativna je i izjava menadžera Manchester Uniteda, Sir Alexa Fergusona, kojeg su nakon utakmice sa Cityem pitali o izazovima u novoj sezoni. On je odgovorio kako mu je najveći izazov povratak Mourinha na klupu Chelseaja.

Iako je Jose trenutačno u centru pozornosti s Realom i prolaskom u polufinale Lige prvaka, prema svemu sudeći njegov povratak pod okrilja Romana Abramoviča, sve je izvjesniji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider