Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dirljivo pismo

Švedski navijači se opraštaju s Turinom: 'Bio si fantastičan, bio si naš!'

Nakon što je u noći sa srijedu na četvrtak umro bivši vratar Dinama Ivan Turina, počast su mu odali i navijači velikog rivala njegova kluba.

Turina je čuvao mrežu AIK-a iz Stockholma, velikog suparnika IFK Goteborga čiji je navijač napisao dirljivo pismo podrške AIK-u, u kojem između ostalog stoji:

>> Šokantna vijest: U snu umro bivši vratar Dinama Ivan Turina (32)

>> Posljednji intervju Ivana Turine

>> Mandžukić izrazio sućut: 'Joja počivaj u miru'

"Priznajem da sam osjećao zavist prema Turini i AIK-u, ali se sada osjećam kao da smo izgubili jednog od naših. Turina je bio naš, bio je fantastičan, a premda njegova smrt neće ohladiti odnos između Goteborga i AIK-a, cijelo moje tijelo ispunjeno je dubokim suosjećanjem i razumijevanjem. Pozivam sve navijače na švedskim stadionima da mu minutom šutnje odamo počast", napisao je navijač Goteborga.

I fanovi Hammarbyja oprostili su se od Turine - na utakmici njihova kluba i Assyriske izvjesili su poruku "Počivaj u miru Ivan", uz broj 27 koji je nosio na leđima dok je branio u AIK-u.

Inače, tijekom četvrtka su se brojni navijači AIK-a okupljali ispred klupskog trening kampa, kako bi se oprostili od čovjeka čije su izvedbe doprinijele plasmanu kluba u Europa ligu ove sezone.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider