Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Bomba s Otoka

Sve već riješeno: Mourinho i Falcao dogovorili transfer u Chelsea?!

Prema napisma Goal.coma, još uvijek aktualni prvak Europe Chelsea postigao je dogovor s trenerom madridskog Reala Joseom Mourinhom, kao i napadačem Atletico Madrida Radamelom Falcaom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čelni ljudi Chelseaja predvođeni vlasnikom Romanom Abramovičem pregovarali su s Mourinhovim predstavnicima oko transfera proteklih mjeseci, a na kraju su isti usprkos usponima i padovima bili uspješni i uspjeli su dogovoriti dolazak čovjeka koji ih je odveo do dva premierligaška naslova između 2004. i 2007. godine.

>> Mourinho show na presici: Kritizirao suca i najavio povratak u Englesku!

Očekuje se da Mourinho i službeno stavi potpis na ugovor na kraju sljedećeg mjeseca i time okonča trogodišnji period na klupi Real Madrida.

Što se tiče Falcaa, Chelsea je interes za njegovim dovođenjem pokazao još u kolovozu prošle godine, a onda opet u siječnju, a Goal.com navodi kako je njegova sudbina povezana s onom Chelseajevog vratara na posudbi u Atleticu, Thibauta Courtoisa.

Chelsea je tako voljan belgijskom vrataru omogućiti ostanak i razvoj u Atleticu kako bi olakšao Falcaov transfer u zapadni London, za što će najvjerojatnije biti potrebno aktiviranje odštetne klauzule u visini od 59 milijuna eura.

Također, vjeruje se kako je Falcao već dogovorio osobne uvjete transfera u Chelsea, gdje bi trebao postati jedan od najplaćenijih igrača u povijesti s tjednim primanjima od 295.000 eura.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider