Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real nije usamljen

Sukobi na Camp Nou: Žestoka svađa u svlačionici Barce!

Nakon šokantnog poraza u polufinalnom dvoboju Lige prvaka s Bayernom, u redovima Barcelone došlo je do sukoba na svim razinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih dana Camp Nou zahvatila je velika bura. Nakon neslavnog posrtaja u Ligi prvaka, došlo je do žestokih svađa. Predsjednik Barcelone Sandro Rosell navodno nije zadovoljan radom Andonija Zubizarrete, sportskog direktora „blaugrane“.

>> Barcelona se 'osvetila' Guardioli na zaprepaštenje navijača

>> Barca okrenula Betis, Messi ušao u nastavku pa 'poludio'!

Zamjeru mu da je premalo učinio na ubrizgavanju „svježe krvi“ u momčad Barcelone. Da nisu na istoj valnoj dužini svjedoče i njihove izjave o mogućim pojačanjima na stoperskim pozicijama. Zubizarreta priča o Matsu Hummelsu, a Rosell o Thiagu Silvi. Kako pišu španjolski mediji, Tito Vilanova osjeća se sve usamljeniji na Camp Nou. Rosell nije zadovoljan pripremom momčadi za dvoboje s Bayernom. Dodatnu ulje na vatru bacio je i bivši predsjednik Barce Joan Laporta, koji javno pozvao Rosella da napusti poziciju glavnog čovjeka Barcelone.

Do otvorenog sukoba navodno je došlo i u svlačionici Barce. U javnost se probila informacijama kako su Cesc Fabregas i Alexis Sanchez prvi na "listi za odstrel". To je bio povod verbalnog okršaja između trenera Tite Vilanove i Gerarda Piquea. Fabregas nije igrač po ukusu Vilanove, što je bilo jasno po sastavljanju momčadi u ključnim utakmicama.

Čini se da bi Vilanova bio najsretniji da Fabregas napusti Barcu, no Pique je stao u zaštitu svojeg prijatelja pred cijelom svlačionicom. Njih dvojica uz Lionela Messija čine veliki trijumvirat Barce. Mediji ih nazivaju „klanom 1987.“ i pravim gazdama svlačionice. Pique je navodno pred cijelom momčadi kazao Vilanovi u lice da nije baš siguran kako ima kapacitet biti glavni trener Barcelone. Već nakon Piqueovih izjava nakon utakmice s Bayernom moglo se zaključiti kako nije zadovoljan radom Tite Vilanove.

Barcelonin PR stroj do sada je uglavnom ovakve stvari uspješno meo pod tepih pa se ponekad činilo da na Camp Nou vlada prava idila. No, nakon šokantnog poraza od Bayerna, na svjetlo dana izašao je „prljavi veš“. Pokazalo se da i u redovima Barcelone postoje suprotstavljeni klanovi. Real Madrid ipak nije usamljen.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider