Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za ne povjerovati

Barcelona se 'osvetila' Guardioli na zaprepaštenje navijača

Čini se da je Barcelona zauvijek "prekrižila" svog bivšeg trenera Pepa Guardiolu, koji od ljeta preuzima klupu minhenskog Bayerna, čija obilježja više nisu dobrodošla na Nou Campu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako je tijekom utakmice 34. kola prve španjolske nogometne lige protiv Betisa (pobjeda 4-2) uklonjen jedan transparent s riječju "ResPEPct", koji je bio posvećen Guardioli, koji je pak od 2008. do 2012. godine obnašao trenersku dužnost.

>> Sukobi na Camp Nou: Žestoka svađa u svlačionici Barce!

Klub je nakon brojnih upita objasnio da je transparent uklonjen zbog komercijalnih razloga, točnije velikog klupskog sponzora Turkish Airlinesa. No, vjerojatnija je opcija da je transparent uklonjen zbog Guardioline nedavne izjave kada je javno zatvorio Barcelonino poglavlje za sva vremena.

''Moje vrijeme u Barceloni je završeno. Ono se rodilo, sazrilo je i ostarjelo. Bolje je donijeti odluku o napuštanju kluba nego kada je donesu umjesto vas. Bio sam sretan u Barceloni'', rekao je Guardiola nedavno na pitanje o mogućem povratku u katalonsku prijestolnicu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider