Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Dva crvena Kraljeva

Real čeka Barcu: Suigrač teško ozlijedio Casillasa, čeka ga duga pauza!

Nakon Seville u polufinale Kupa kralja su se rutinski plasirali i nogometaši madridskog Reala iako su na Mestalli tijekom 90 minuta uzvratne utakmice zaradili dva crvena kartona...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Madridu je Real pobijedio Valenciju 2-0, dok je na Mestalli završilo bez pobjednika 1-1. Nije Real razbio suparnika kao prije nekoliko dana u prvenstvu (bilo je 5-0), ali je kontrolirao situacija od početka do kraja. Sve je bilo još lakše nakon 44. minute kada je na asistenciju Xabija Alonsa zabio Karim Benzema za 1-0 Reala.

>> Sjajni Rakitić golom i asistencijom odveo Sevillu u polufinale Kupa Kralja!

U drugom su se poluvremenu ipak pojavili mali problemi za Mourinhovu momčad jer je u 51. minuti drugi žuti karton dobio Fabio Coentrao. Samo minutu kasnije je izjednačio Alberto Costa, a Valencija je potom nastavila prijetiti.

Do novog pogotka domaćin nije došao, a recimo da je u 74. minuti na travnjak istrčao hrvatski nogometaš Luka Modrić koji je zamjenio strijelca Benzemu.

Do kraja ogleda je u 88. minuti pocrvenio i Angel Di Maria.

Inače, u 17. minuti Alvaro Arbeloa nezgodno je nogom po prstu 'opalio' svog vratara Ikera Casillasa koji je zbog ozljede morao izaći, a zamijenio ga je Antonio Adan.

"Odmah sam znao da nešto nije u redu. Prilično me boli, ali liječnik zasad ne želi nagađati. Vidio je nešto što mu se nije svidjelo, ali morat ćemo pričekati detaljnije preglede da saznamo koliko je ozbiljno. Nadajmo se da će rezultati biti pozitivni", rekao je Casillas nakon utakmice.

Dijagnoza je stigla danas i nažalost je loša po vratara Reala. Casillas je slomio prvu metakarpalnu (palčanu) kost i pauzirat će šest do dvanaest tjedana.

Testovi kojima se tijekom noći podvrgnuo u Madridu pokazali su prijelom kosti u šaci lijeve ruke. Iako je pred Španjolcem još priličan broj pregleda, u liječničkoj službi kluba pretpostavljaju da bi se Casillas na travnjake mogao vratiti moguće tek krajem travnja. Drugim riječima, pred sam kraj sezone.

Inače, u četvrtak će uzvratne četvrtfinalne utakmice odigrati Malaga i Barcelona (prva utakmica 2-2), te Betis i madridski Atletico (0-2). Prođe li Barca protiv Malage, u polufinalu Kupa Kralja čekaju nas dva El Clasica. (TS)

Kup kralja, četvrtfinale, uzvratne utakmice:

Valencia - Real Madrid 1-1 (Alberto Costa 52 / Benzema 44), prva utakmica 0-2

Sevilla - Zaragoza 4-0 (Negredo 36, 66 - 11m, Rakitić 45, Del Moral 90+1), 0-0

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider