Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte video!

Sjajni Rakitić golom i asistencijom odveo Sevillu u polufinale Kupa Kralja!

Ivan Rakitić odigrao je sjajnu utakmicu i uz Alvara Negreda predvodio Sevillu do pobjede 4-0 protiv Zaragoze u uzvratu četvrtfinala Kupa kralja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Budući da je prva utakmica, prije tjedan dana u Zaragozi, završila bez pogodaka, Andalužani su se plasirali u polufinale u kojem će igrati protiv boljeg iz dvoboja Betisa i Atletico Madrida.

Voda je u četvrtak krenula na mlin Seville u 26. minuti kada je zbog grubog prekršaja isključen Jose Manuel Fernandez. Deset minuta poslije domaći su poveli: Rakitić je izveo korner i sjajno pronašao Negreda koji je glavom zabio za 1-0. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela domaći su povukli kontranapad, hrvatski se reprezentativac sjurio po lijevoj strani, ušao u kazneni prostor i pomalo iskosa s desetak metara povećao prednost svoje momčadi.

U 66. minuti je Fran Gonzalez u šesnaestercu srušio Cicinha i dobio drugi žuti karton. Negredo je, pak, bio precizan s bijele točke za 3-0. U sudačkoj je nadoknadi konačnih 4-0 postavio Manu del Moral. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider