Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatno nešto

Sudar glavama: Nepažljivi sudac zaustavio igrača u sjajnoj šansi!

Glavni sudac u nogometu mora pažljivo pratiti igru, ali i voditi računa o vlastitom kretanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovaj drugi uvjet nije zadovoljio Daniel Bar Natan u ogledu izraelskog prvenstva između domaćeg Beitar Jerusalema i Maccabi Petah Tikve, pa je domaćinima upropastio šansu za gol.

Pri vodstvu Beitar Jerusalema 1:0, u 54. minuti je jedan domaći igrač poslao upotrebljivu loptu na lijevoj strani napada prema srpskom lijevom beku Dušanu Matoviću koji se sjurio prema kaznenom prostoru.

Nije ga pokrivao nitko od gostujućih igrača, ali mu se na putu prema golu ispriječio nepažljivi sudac koji nije prepoznao akciju i nije se na vrijeme udaljio. Nogometaš i sudac sudarili su se s glavama, a lopta je otišla izvan kaznenog prostora. Propala je tako dobra prilika za gol domaćina.

Srećom, na kraju ipak nije bilo nikakvih posljedica. I Matović i sudac su neko vrijeme ležali na travnjaku, ali su se nakon ukazane liječničke pomoći pridigli i nastavili utakmicu. Domaćin je na kraju pobijedio s 3:0, pa nije morao žaliti niti za tom propuštenom prilikom...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider