Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije teško pogoditi

Suarez otkrio zbog koga je odbio Real i ostao u Liverpoolu

Nakon što je riješena trakavica oko njegovog ostanka u engleskom nogometnom klubu Liverpoolu, urugvajski reprezentativac Luis Suarez otkrio je što ga je nagnalo da donese takvu odluku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Suarez je čitavo ljeto bio na meti madridskog Reala koji je vršio pritisak na Liverpool, ali na koncu nisu uspjeli realizirati transfer.

Pretpostavljalo se da je kapetan Redsa Steven Gerrard bio ključan čovjek u uvjeravanju Suareza na ostanak u klubu, a to je potvrdio i sam Urugvajac britanskim medijima.

"Ne znam da li me molio, ali rekao mi je sve što osjeća i misli. Puno smo i dugo razgovarali. Gerrard je za mene Liverpoolova legenda i sjajan klupski kolega koji mi je u konačnici jako puno pomogao. Njegov stav i njegove riječi, zajedno s porukama naših navijača, su u meni potaknule odluku da ostanem", rekao je Luis Suarez.

Urugvajac se nedavno vratio na travnjak nakon suspenzije od 10 utakmica zbog griženja braniča Chelseaja Branislava Ivanovića prošle sezone, te je već u dva nastupa u Premierligi postigao tri pogotka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider