Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zapucali i penal

Ovo je stvarno nevjerojatno: Neviđeni festival promašaja!

Nogometaši švicarskog Basela su se kao prvi plasirali u četvrtfinale Europa lige. U uzvratu su izgubili kod Zenita u Sankt Peterburgu 1-0, ali su zadržali 2-0 iz prve utakmice sa St. Jakob stadiona...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milijunsko vrijedni Zenit je propustio sve i svašta u uzvratnom ogledu, te je ispao iz Europa lige gdje je bio jedan od favorita. Poveo je Zenit u 30. minuti pogotkom Belgijanca Witsela, a krajem prvog dijela je domaćin dobio i igrača više na travnjaku.

Zenit - Basel 1:0

U samo pet minuta je Čileanac Marcelo Diaz dobio dva žuta kartona i ostavio suigrače iz Basela na milost i nemilost domaćina.

Širkov nije realizirao jedanaesterac

No, u nastavku je Zenit promašio barem deset sjajnih prilika. Uvjerljivo najbolju priliku je imao Širokov u 86. minuti, ali nije realizirao jedanaesterac, točnije, sjajno je u padu, nogama, obranio Baselov vratar Sommer.

Nevjerojatan promašaj Dannyja

Uz to je domaćin pogodio i okvir vratiju, te je imao 23 udarca prema suparničkim vratima. Nevjerojatno je što je promašio Danny. Sa svega pet metara pucao je preko gola. Sve je ostalo premalo za prolaz...  (TS)

Europa liga, osmina finala (uzvratne utakmice):

Zenit - Basel 1-0, prva utakmica 0-2 (Witsel 30)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider