Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što ga je snašlo?

UŽAS u Primeri: Divljački nokautirao protivnika i slomio mu nos!

Užasna i 'nenogometna' scena viđena je u subotu navečer u Španjolskoj…

Rayo Vallecano je dočekao Celtu i lakše nego što se očekivalo upisao jako bitnu pobjedu u borbi za ostanak. Bilo je čak 3:0 za domaće, uz dva gola Buena i jedan Rubena Rochine. Međutim, trijumf Raya pomalo je pao u sjenu divljačke 'žute minute' njihovog Razvana Rata.

Rumunjski lijevi bek dugi niz godina u Šahtaru je igrao s našim Darijom Srnom, a prošlog ljeta prešao je u West Ham. Nije se Rat snašao na Otoku, pa je u siječanjskom prijelaznom roku stigao u Rayo i odmah uhvatio mjesto u prvih 11. Itekako je dobro došao malenom klubu iz Madrida svojim iskustvom, no protiv Celte je potpuno izgubio razum.

Igrala se 64. minuta, na semaforu je već bilo 3:0 za Rayo, kada je 32-godišnji Rat na sredini travnjaka šakom u glavu opalio gostujućeg napadača Charlesa. Ne zna se koji je bio povod svemu, ali što god bilo, opravdanja za Rata nema. Sudac mu je pokazao izravni crveni karton, a nadamo se da će uslijediti i žestoka kazna Španjolskog nogometnog saveza. Nesretni Charles je uostalom zaradio prijelom nosa…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider