Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brutalno iskren

Što će reći Seedorf? Bivši suigrač i klupska legenda: 'Ovo više nije moj Milan'

Legendarni talijanski obrambeni nogometaš Alessandro Nesta priznao je da današnji Milan više ni po čemu ne nalikuje na onaj u kojem je on igrao od 2002. do 2012. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Rossoneri'' su nakon 27 kola talijanske Serije A na desetom mjestu, a u osmini finala Lige prvaka ih je Atletico Madrid pomeo s ukupnih 5-1.

"Ovo više nije moj Milan. Ovo više nije klub koji je mogao puno potrošiti i razmišljati o velikim stvarima. Danas više nema sredstava, a stanje na terenu je u skladu s tim. Tako je u Milanu i cijelom talijanskom nogometu", iskren je bio Nesta u razgovoru za Gazzettu dello Sport.

"Poraz od Atletica je težak, to je posljedica propale smjene generacija koja se dogodila zbog loših izbora. No, problem je širi. U zlatnim godinama čelnici kluba nisu ulagali u mlade. A tu je i činjenica da se klubovi nisu brinuli o dugovima jer su ih banke uvijek spašavale. Talijanska ekonomija je to dopustila. No, sada toga više nema. I nogometni računi su u crvenom minusu", dodao je Nesta. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider