Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudan zaključak

Je li ovaj vikend dovoljan za optimizam u Srbiji uoči dolaska u Zagreb?

Tope se dani do petka i utakmice koja će Hrvatsku i Srbiju dići na noge.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska i Srbija u petak će odigrati kvalifikacijsku utakmicu na Maksimiru. Hrvati se s Beligijcima bore za prvo mjesto u skupini, dok se Srbi žele eventualnom pobjedom vratiti u igru za drugu poziciju koja vodi u dodatne kvalifikacije.

>> Hrvatska protiv Srbije ne može igrati u 'kockastim' dresovima!

'Blic' danas ističe kako Hrvati imaju prednost zbog iskustva i uigranosti, te naravno domaćeg terena i šest bodova više na ljestvici. No, sudeći prema učinku reprezentativaca, kažu kako su možda Srbi u prednosti ako ćemo gledati i te parametre.

Jer, piše Blic, Srbi su dali četiri gola, a Hrvati tri. Bez obzira što su klubovi u kojima su zabijali Hrvati nemjerljivi u usporedbi s onima u kojima su zabijali njihovi igrači. Tako je Nikica Jelavić zabio za Everton Manchester Cityju, Luka Modrić je zabio golčinu za Real Madrid protiv Mallorce, a Ivica Olić za Wolfsburg Fortuni.

Od srpskih reprezentativaca, strijelci su bili Tadić, koji je dao gol iz 11-erca za Twente Groningenu, Filip Đuričić je dao dva gola za Heerenveen protiv NEC-a, dok je Petrović zabio za turski Gençlerbirliği. Očito dovoljno za busanje u prsa...

B92 predviđa prvih 11 'orlova' na Maksimiru:

Brkić – Kolarov, Nastasić, Subotić, Ivanović – Kuzmanović, Ignjovski – Tadić, Tošić, Đuričić – Đorđević.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider