Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preporoditelj Azzurra

Spektakularni transfer: Može li ovaj čovjek spasiti Milan!?

Milanski portali u četvrtak su kao najjaču sportsku vijest plasirali informaciju da Milan sprema spektakularno trenersko pojačanje u vidu dolaska Cesarea Prandellija na San Siro...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovaj 55-godišnji talijanski izbornik ima valjani ugovor s Talijanskim nogometnim savezom do kraja Svjetskog prvenstva 2014. godine, no izvori navode da Milan možda ne bi trebao čekati na Prandellija sve dotad, već da bi na kraju aktualne sezone Prandelli mogao uskočiti na klupu gdje trenutačno klimavo sjedi Massimiliano Allegri.

Navodno su na tu temu već vođeni razgovori između Prandellija i dopredsjednika Milana Adriana Gallianija.

U ovu je sezonu Milan zakoračio uz katastrofalne rezultate, pa se o odlasku Allegrija učestalo pričalo. Ipak, preživio je Allegri sve te krize, te je i dalje trener momčadi koja se nalazi na sedmom mjestu ljestvice, te je ovog tjedna ispala u domaćem Kupu od Juventusa.

Milan je zadnjih tjedana pokušavao doći do Josepa Guardiole i očigledno je da vlasnik Berlusconi i stručno vodstvo traže kvalitetnu i jaku trenersku ruku. U tom smislu je angažman Prandellija jedan od logičnih izbora, a podsjetimo da je taj trener, prije no što je preuzeo Italiju i odveo je do finala Europskog prvenstva prošle godine, radio u Atalanti, Lecceu, Veroni, Veneziji, Parmi, Romi i naposljetku u Fiorentini. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider