Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Barci se ljute, ali...

Španjolsku 'zapalio' sudac koji je pomogao Realu, ali i Barci

Muñiz Fernández je sudac zalizane frizure i kontroverznih odluka na početku nove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon što je sudac Muñiz Fernández poklonio Realu pobjedu dosudivši nepostojeći 11-erac u 96. minuti, nogometna Španjolska je u plamenu. Suca napadaju gotovo svi. U Barceloni se sarkastično smiju, a madrdiski listovi pišu o 'ludilu glavnog arbitra'.

>> VIDEO: Real pobijedio nakon poklonjenog penala u 96. minuti!

>> Ancelotti odgovorio Piqueu, a Pepe tvrdi da je penal – bio?!

>> Policija u 10 minuta primila 120 prijava zbog 'krađe' na utakmici Reala

Najgore je onima u Elcheu. Mali klub bio je na pragu senzacije, a onda je simuliranje Pepea i dosuđen penal izazvao revolt. Tamošnja je policija priznala kako je dobila preko 100 dojava o počinjenoj krađi. Vjerovali ili ne, domaći su navijači iz očaja pisali prijave.

Sandro Rosell, predsjednik nogometnog kluba Barcelona, također je vrlo kratko komentirao događaje u Elcheu. Gerard Pique, igrač Barcelone, je u srijedu navečer na Twitteru pisao o "komediji na toj utakmici", a predsjednik katalonske momčadi je kratko ustvrdio:

''I dalje ne mogu vjerovati u ono što sam vidio u toj utakmici'', kratko je rekao Rosell i dodao:

''Mislim da stvarno ne moramo raspravljati o događaju iz završnice. Sve je preočito.''

No, u Barceloni zaboravljaju kako je isti sudac pomogao i njima. Ivan Rakitić trebao je biti heroj teško izborenog boda na Camp Nouu (gol i asistencija), no Muniz je produžio utakmicu minutu više nego što je najavio, a igrači Seville žalili su se i na neopravdano poništen pogodak.

Oglasio se danas i Victoriano Sánchez Arminio, predsjednik sudačke tehničke komisije. On je pokušao obraniti Muniza. Kaže kako je lako gledati usporene snimke iz kauča te kako je sucu puno teže, naročito kad nogometaši simuliraju. No, Muñiz Fernández ipak je danas 'nogometni neprijatelj broj 1...'

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider