Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Tulum uz pivo i bend

Španjolske zvijezde pokrali dok su se zabavljali sa skupinom žena!?

Šestorica španjolskih nogometnih reprezentativaca bili su žrtve kradljivaca u brazilskom gradu Recifeu na Kupu konfederacija prošlog tjedna. No, pojavilo se i izvješće o tulumarenju španjolskih nogometaša i druženju sa skupinom žena uoči krađe…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šestorica španjolskih nogometnih reprezentativaca bili su žrtve kradljivaca u brazilskom gradu Recifeu na Kupu konfederacija prošlog tjedna. No, pojavilo se i izvješće o tulumarenju španjolskih nogometaša i druženju sa skupinom žena uoči krađe.

Za vrijeme susreta 1. kola skupine B Kupa konfederacija između Španjolske i Urugvaja orobljene su hotelske sobe šestorice španjolskih reprezentativaca, a jedini nogometaš za kojeg se zna da je bio žrtva krađe jest Barcelonin stoper Gerard Pique. Policija je odmah otvorila istragu, a unutarnju istragu provela je i uprava hotela. U pitanju je vijest koju je službeno potvrdila i FIFA.

No, brazilski Globoesporte ''zna nešto više'' o cijeloj priči, te tvrdi da su se neki nogometaši nakon pobjede protiv Urugvaja 2-1 zabavljali uz bend, pivo i skupinu žena. Informaciju su navodno dobili od osoblja hotela.

Prema toj priči, bend je svirao do 1 sat ujutro, a tada se pet žena pridružilo petorici igrača i članovima tehničkog osoblja reprezentacije u igranju pokera na skidanje. Neki od igrača povukli su se u sobe s nekima od žena, a kada su se sljedećeg jutra probudili, dame su već otišle, a s njima i nekoliko tisuća eura…

Tako kaže priča koju je Gerard Pique, jedini igrač koji se spominje u originalnom izvješću, energično demantirao…

„To su sve obične izmišljotine, laži kojima nastoje drugim ljudima zakomplicirati život. Naš nogometni savez će se pozabaviti s tim pitanjem. To je sve jedno neugodno i nedobrodošlo iskustvo. Uvijek se moraju u nekim situacijama pojaviti ovakve laži, ali sve će se to riješiti“, izjavio je Pique. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider