Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Večerašnji spektakl

Španjolci najavljuju sudar Modrića i Rakitića: Real na teškom ispitu!

Večeras će na Sanchez Pizjuanu utakmicu 30. kola španjolske Primere odigrati nogometaši Seville i madridskog Reala…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bit će to dvoboj petog i drugog s ljestvice, a Realu ta utakmica dolazi poslije poraza u velikom derbiju od Barcelone prošlog vikenda (4-3). Težak će zadatak imati Real jer Sevilla je momčad s najboljom formom u Primeri, imaju čak pet pobjeda zaredom.

Madridska Marca na mnoge načine najavljuje ovaj ogled, a sam dnevnik naglašava kako će jedan od većih dvoboja na travnjaku voditi dvojica hrvatskih nogometaša, Ivan Rakitić s jedne i Luka Modrić s druge strane.

Za obojicu igrača Marca navodi kako su nositelji igre svoje momčadi, s tim da se posebni naglasak stavlja na Modrića koji je pod Carlom Ancelottijem izrastao u jednog od ključnih igrača novog, moćnog Reala.

Marca piše kako je Modrić ove sezone u Primeri postigao jedan pogodak te dodao tome šest asistencija, dok je Rakitić postigao čak 11 pogodaka uz devet podijeljenih asistencija.

Također, Rakitić se nakon pauze u posljednjoj utakmici kod Osasune vraća u prvu momčad, kao što će i Modrić početi utakmicu, za razliku od prošle sezone kada je protiv Seville prednost dobio Mesut Özil, tada još igrač Reala.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider