Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Totalna zbrka

Cristiano Ronaldo već je postao najplaćeniji nogometaš svijeta?

Protivno onome što tvrde britanski mediji, da Cristiano Ronaldo ne želi produljiti svoj ugovor s Real Madridom, jer se želi vratiti u Manchester United, španjolska Cadena donosi da je Portugalac pristao na ponudu "kraljevskog kluba"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi stari predsjednik Reala Florentino Perez otvoreno je rekao u javnosti da je spreman učiniti Ronalda najplaćenijim nogometašem današnjice kako bi ostao u Madridu.

U prijevodu, to bi značilo da bi Ronaldo godišnje zarađivao više od 20 milijuna eura, jer upravo s tim iznosom primat na ljestvici najplaćenijih nogometaša svijeta drži Anžijev Samuel Eto'o.

Sadašnji Ronaldov ugovor, prema kojem zarađuje 14 milijuna eura po sezoni, vrijedi od kraja lipnja 2015. godine.

No, Cristiano Ronaldo i dalje, tvrdi A Bola i neki britanski mediji, nema namjeru potpisati novi ugovor, jer je navodno i dalje nezadovoljan tretmanom u klubu.

Protivno onome što tvrde britanski mediji, španjolska Cadena donosi da je Portugalac pristao na ponudu "kraljevskog kluba".

Cadena tvrdi da je ponajbolji nogometaš današnjice produljio svoj ugovor na dodatne tri godine, odnosno do 2018. Naime, aktualni mu ugovor vrijedi do ljeta 2015. godine. Ukoliko je to istina, onda je Portugalac istovremeno odbio ponudu neimenovanog francuskog kluba (koji može biti samo PSG ili Monaco), koji je bio spreman "pokloniti" 17 milijuna eura po sezoni i 50 milijuna samo za dolazak u klub.

Podsjetimo, Ronaldo već jedno dulje vrijeme odgađa odluku o produljenju ugovora s Realom, što mnogi tumače kao pokušaj bijega iz španjolske prijestolnice. 

U utorak je na internetskoj stranici jedne agencije nekretnina osvanula i njegova vila, što je samo dodatno podiglo prašinu oko Portugalčevih namjera predstojećeg ljeta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider