Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljut na liječnički tim

Šok u Barceloni: Legenda kluba na izlaznim vratima!

Nigdje drugdje osim u Barceloni nije u karijeri igrao 35-godišnji Carles Puyol, španjolski reprezentativac i obrambeni igrač katalonske momčadi. Tako je od 1999. godine, kada je stupio u prvu momčad Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, kako pišu ovog tjedna mnogi španjolski mediji, lako je moguće da se tijekom ovog ljeta dogodi promjena. Iako je Puyol produljio ugovor do 2016. godine, navodno je jedna od ikona kluba itekako ljuta na liječnički tim Barcelone (vezano uz spomenutu ozljedu), ali i na stručni stožer koji ga je, i dok je bio zdrav, sve češće gurao prema klupi za pričuve.

Sredinom ožujka je Puyol obavio operaciju koljena i od tada nije igrao za Barcelonu, makar su mediji najavljivali kako bi mogao zaigrati u polufinalu Lige prvaka protiv Bayerna. No, nije igrao niti u Münchenu, niti u uzvratu.

Puyol je u karijeri u Barceloni osvojio pet puta naslov prvaka u Primeri, dva Kupa kralja, pet Superkupova, tri puta Ligu prvaka i dva puta Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider