Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hvali Ozila

Slavni Nijemac ne vjeruje u Bayern i žali Balea: To je ludost!

Bivši njemački nogometni reprezentativac i član minhenskog Bayerna, Stefan Effenberg, smatra da bavarski klub nema šanse obraniti naslov prvaka Europe, te vidi Real Madrid i Barcelonu kao prve favorite...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je Bayern igrao u tri od posljednja četiri finala Lige prvaka, te je prošle sezone s bavarskim klubom u finalu igrao još jedan njemački Bundesligaš, Borussia Dortmund, Effenberg nema previše vjere u njemački nogomet ove sezone.

"Ne vjerujem da će Bayern obraniti naslov. Ne vidim ni da bi Borussia mogla ponoviti uspjeh igranja u finalu. Po meni su Barcelona, Real Madrid i Manchester United najveći kandidati za osvajanje naslova", rekao je Effenberg za Hamburger Morgenpost.

Nijemac je također prokomentirao ovoljetni prijelazni rok, konkretnije dva najzvučnija transfera: Garetha Balea u Real Madrid za 100 milijuna eura i Mesuta Özila u Arsenal za 50.

"Transfer od 100 milijuna eura je ludost. Žao mi je dečka, jer je jednostavno nemoguće opravdati toliki novac na travnjaku. Transfer Özila u Arsenal razumijem i jasno mi je zašto ga je Real pustio. On je sjajan igrač koji će biti veliki dobitak za 'topnike'", zaključuje Effenberg. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider