Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve zakuhali navijači Wet Hama

Skandal na White Hart Laneu: Navijači Arsenala gađali Balea - bananom

Jedan je navijač Arsenala tijekom nedjeljnog sjevernolondonskog derbija gađao Garetha Balea, najveću zvijedzu Tottenhama - bananom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dosad su banane uglavnom bacali rasisti iz raznih navijačkih skupina koji su time htjeli isprovocirati tamnopute igrače. No, sada se na meti našao i Bale, a sve su zapravo prije nekoliko dana zakuhali navijači West Hama koji su u dvoboju protiv Tottenhama vrijeđali velškog nogometaša, pjevajući mu da nalikuje čimpanzi.

Arsenalovi su pristalice očito odlučili slijediti primitivno ponašanje svojih kolega, pa je s tribine na kojoj su bili smješteni tijekom nedjeljnog dvoboja 28. kola Premierlige u jednom trenutku doletjela banana u smjeru Balea koji se baš u tom trenutku spremao izvesti korner. Pomoćni je sudac uklonio bananu, a ubrzo nakon toga je Velšanin zabio prvi gol za Tottenham u pobjedi 2-1.

I u ponedjeljak je Bale, nakon što su ga domaći navijači "počastili" uvredljivom pjesom, postigao dva pogotka u pobjedi "spursa" protiv West Hama s 3-2. Očito ga nije lako isprovocirati... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider