Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rat Barcelone i Madrida

Pogledajte skandalozni video zbog kojeg Real Madrid podiže tužbu!

Kako se bliži uzvratni okršaj Barcelone i Real Madrida u Kupu kralja, tako rastu tenzije na relaciji Kastilja – Katalonija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid najavio je tužbu protiv katalonske TV postaje TV3 koja je igrače „kraljevskog kluba“ usporedila s hijenama u lovu na Lionela Messija i ostale nogometaše Barcelone. Regionalna katalonska postaja opisala je Pepea, Xabija Alonsa i Arbelou kao divlje predatore koji pokušavaju uloviti Messija, najveću zvijezdu Barcelone.

>> Predsjednik Barce izazvao buru: Jednog igrača Reala jako volim!

>> Mourinho sve odbio zbog Modrića, a na kraju ga posjeo na klupu!

U video uratku se sugerira da nogometaši Reala napadaju u skupinama, i to najčešće startovima s leđa, što su potkrijepili slajdovima iz prošlih ogleda Reala i Barce, ali i nekih drugih utakmica, primjerice Pepeovim gaženjem po leđima Casquera u ogledu s Getafeom prije četiri godine te čuvenim brutalnim nasrtajem pokojnog Juanita na Lothara Matthausa krajem 80-tih, kada je kopačkom divljački nagazio na glavu slavnog Nijemca.

Katalonska postaja usporedila je Pepea s Hannibalom Lecterom, glavnim likom u horor filmu „Kad jaganjci utihnu“, a kojeg igra proslavljeni Anthony Hopkins, te mu je u svojem prilogu montirala masku filmskog ljudoždera, dok je startove Sergija Ramosa opisala kao napade hijena na bespomoćne biljojede u afričkoj savani.

Predsjednik Reala Florentino Perez smatra kako je spomenuta televizijska postaja prešla granice dobrog ukusa i stoga će zadovoljštinu pokušati pronaći na sudu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider