Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Založio se za Hrvata

Mourinho sve odbio zbog Modrića, a na kraju ga posjeo na klupu!

Koliko je žestoko trener Real Madrida Jose Mourinho želio na početku ove sezone dovesti hrvatskog nogometaša Luku Modrića najbolje u tekstu oslikava El Confidencial ovog tjedna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, Mourinho se navodno suprostavio i predsjedniku kluba Florentinu Perezu i ostalima, te praktički sam odlučio da nitko drugi neće dolaziti u Real osim hrvatskog nogometaša, tada igrača Tottenhama.

El Confidencial navodi da je Perez, mimo Mourinha, stvarao put prema Santiju Cazorli iz Arsenala ili Iscu Alarconu iz Malage. I jedan i drugi nogometaš su bili u financijskom smislu za Real bolje investicije od Modrića, no kada je portugalski strateg saznao što Perez i ostali namjeravaju, sam se založio da svi poslovi s Arsenalom i Malagom stanu, te da se Real usmjeri prema Modriću.

Mourinhova ideja je na kraju pobijedila. Cazrola je ostao u Arsenalu, Isco u Malagi, a Modrić je došao na Santiago Bernabeu. Istina, nakon obavljenog posla Mourinho nije bio toliko "oduševljen" Modrićem, pa mu je vrlo često, sve do danas, poklanjao klupu za pričuve i ulaske u drugim poluvremenima utakmica, a ne mjesto u udarnoj momčadi. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider