Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ronaldo i Messi razočarali

Sjajni Neymar igrač utakmice, Modrić bolji od Messija!

Nogometni internetski portal Goal.com dao je hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću ocjenu tri (od pet) za igru u subotnjem ''el clasicu''…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je, podsjećamo, u 10. kolu španjolskog prvenstva na svome stadionu Camp Nou pobijedila Modrićev Real Madrid s 2-1. Naš je veznjak proveo na terenu svih 90 minuta, a u drugom je poluvremenu bio jedan od najboljih igrača Reala.

>> VIDEO: Barca pobijedila Real, Neymar i golčina Alexisa zasjenili Messija i Ronalda!

''Nije utjecao na igru onoliko koliko bi želio. Kad god se našao u posjedu lopte, bio je neumoljivo pritisnut, a s tim se pritiskom nije nosio osobito dobro. U drugom se poluvremenu značajno poboljšao nakon što je počeo pronalaziti prostor u posljednjoj trećini'', analizirao je Modrićevu igru Goal.com.

Nimalo iznenađujuće, igračem utakmice je proglašen strijelac i asistent Neymar (ocjena 3,5), a treba naglasiti da je Modrić dobio bolju ocjenu od Lionela Messija (2,5) koji je u subotu bio neuobičajeno samozatajan. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider