Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odluka na Camp Nou

Simeone i Martino o šansama za titulu prvaka: Atletico ili Barcelona?

Odluka o naslovu španjolskog nogometnog prvaka past će u posljednjem kolu. U 37. kolu oba su pretendenta za naslov iznenađujuće remizirala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico Madrid je tako kod kuće odigrao tek 1-1 protiv Malage, dok je Barcelona odigrala 0-0 u gostima kod Elchea. O naslovu će tako odlučiti njihov međusobni ogled na Camp Nou sljedećeg vikenda, a Atleticu će za naslov biti dovoljan i bod.

"Frustrirajuće je kada napravite sve što utakmica zahtijeva, budući da su igrači dali sve. Sada su šanse 50-50, kao u svakom finalu. Nije lako pobjeđivati na kraju naporne sezone i takve se stvari mogu dogoditi. Ja sam igrao 20 godina i razumijem što se događa. Mi smo skromni i ono što je ova momčad napravila je istinski čudesno. Trebalo je puno napora i nadam se da ćemo sve uspjeti dovršiti na Camp Nou", rekao je Atleticov trener Diego Simeone.

Utakmicu protiv Malage propustio je najbolji Atleticov napadač Diego Costa, a Simeone se nada da će se u međuvremenu uspjeti oporaviti od ozljede bedrenog mišića.

"Dobro napreduje. Vidjet ćemo u kakvom će stanju biti za utakmicu."

Barcelonin trener Gerardo Martino zatražio je podršku navijača uoči velikog finala.

"U svjetlu drugih rezultata uzet ćemo remi, iako to nije ono što smo htjeli. Prije utakmice smo mislili da neće biti dovoljno, ali ostali su nam rezultati dali priliku. Trebat će nam sada podrška navijača. Bila je to sezona u kojoj nismo zasjali, ali s podrškom navijača možemo osvojiti ligu", rekao je Martino.

Atletico i Barcelona ove su se sezone međusobno ogledali čak pet puta u svim natjecanjima. Četiri su susreta završila remijima, dok je jednu pobjedu upisao Atletico. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider