Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Levyjev način ili...?

Senzacija iz Španjolske: 'Transfer Garetha Balea nije gotov!'

Jedan od najugledniji španjolskih nogometnih listova El Pais objavio je u nedjeljnom izdanju senzacionalnu vijest da transfer Garetha Balea u Real Madrid nije gotov kako svi misle...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Zaboravite sve što ste preko ljeta čitali u AS-u, Marci i svim engleskim novinama - transfer Garetha Balea u Real Madrid nije riješen", stoji u El Paisu, a autor teksta je Diego Torres.

Španjolski novinar tvrdi da je predsjednik Tottenhama Daniel Levy, kojem je nadimak "Kamikaza", odbio posljednju "uzmi ili ostavi" ponudu Reala od 100 milijuna eura, jer smatra da "kraljevski klub" nije u poziciji da diktira cijenu i postavlja konačne uvjete.

Još je ranije Levy u nekoliko navrata pokazao da mu ponašanje Reala ide na živce. Podsjetimo, madridski je klub još prije tjedan dana na Santiago Bernabeuu već pripremio pozornicu na kojoj će predstaviti Balea i to je ono što je Levyja najviše zasmetalo.

Torres piše da Levy i dalje u svojim rukama ima najbolje "karte" u ovom nadmudrivanju i da je svjestan da će sjajni velški reprezentativac i narednog ljeta imati jednako visoku cijenu, odnosno da neće ništa izgubiti ukoliko ga proda tek za 12 mjeseci. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider