Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'To su moji dečki'

Sarkastični Heynckes se naslađuje Pepu: Dobro se odijeva i izgleda, ali...

Poluozbiljno, s primjetnom dozom sarkazma, prokomentirao je Jupp Heynckes poraz (4:2) minhenskog Bayerna od dortmundske Borussije u utakmici Njemačkog superkupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ja nikad nisam trenirao toliko savršenu momčad, sastav toliko posvećen uspjehu" rekao je 68-godišnjak koji je momčad lani vodio do trostruke krune u izjavi za ZDF.

>> Sjajna utakmica na Westfalenu: Borussia se osvetila Bayernu!

>> Drama u Dortmundu: Huligani bocama napali Mandžukića i društvo!

"Naravno da mi ovaj poraz nije zabavan. Ipak su to moji dečki. Mogu reći da momčad nije daleko od top-izvedbi. Trener Guardiola izgleda dobro, lijepo je odjeven. Ima k tome i savršenu momčad. Što bi uopće moglo poći po zlu", pita se Heynckes.

Nakon što je poručio javnosti da je minhenski sastav toliko dobar da bez trenera može osvojiti sve u čemu se natječe, iskusni se stručnjak vratio samom sebi.

"U određenom trenutku morate se odlučiti na povlačenje u mirovinu. To je ono što sam ja učinio. Bitno je ostati hladnokrvan na događanja oko vas. Mislim da sam i u tome uspio. Gledat ću početak nove bundesligaške sezone udobno smješten u vlastitoj dnevnoj sobi."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider