Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Priča se ponavlja...

Ruski mediji opet smjenjuju Bilića: Našli već i zamjenu!

Moskovski Lokomotiv je s velikim ambicijama zakoračio u aktualnu sezonu, prije koje je, u tom vidu, angažirao na mjesto trenera i dotadašnjeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, neki ruski mediji tvrde da Bilić nije zadovoljio vlasnike kluba gdje radi, a već se i prije tijekom sezone govorilo o njegovoj smjeni. Ta je priča očigledno opet postala aktualna, pa tako ruski Sport-express prenosi da u Lokomotivu užurbano traže zamjenu za hrvatskog stratega.

Navodno se već stupilo u kontakt i prva je želja Moskovljana 38-godišnji Rumunj Laurentiu Regekampfa, inače trener Steaue, koja se u ovom trenutku nalazi na prvom mjestu ljestvice rumunjskog prvenstva.

Recimo da je Lokomotiv tek na desetom mjestu ljestvice ruske Premierlige, što je daleko od prvotnih klupskih želja, u kojima se spominjao i naslov prvaka. Ne navode ruski mediji trenutak moguće smjene na trenerskoj klupi Lokomotiva. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider