Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POniženi i razočarani

Rooneyjeva noćna mora: Ovo je jedan od najgorih dana u nogometu!

Nakon što je Liverpool deklasirao Manchester United na Old Traffordu, domaći su igrači i navijači bili u šoku.

Zaboravite na gradske derbije u Liverpoolu, Londonu ili Manchesteru, sudar Liverpoola i Manchester Uniteda najveća je utakmica engleskog nogometa. Prvi su vladali engleskim nogometom do početka Premiershipa, kasnije Premierlige, a onda je krenuo niz Man Uniteda predvođen Sir Alexom Fergusonom od početka 90-ih do danas.

Najveće poniženje za ManUtd: 'Mogli smo im zabiti pet-šest komada!'

Liverpool razbio ManUtd na Old Traffordu: Gerrard pucao tri penala!

No, Fergiea više nema, a identična momčad koja je prošle godine osvojila naslov prvaka sada će prvi put u 20 godina ostati i bez Lige prvaka. Konačni udarac stigao je u nedjelju na Old Traffordu. Stigao je najveći rival koji sramežljivo stoji u redu na ovogodišnji naslov i razbio trupe Davida Moyesa s čak 3:0.

''Mogli smo im zabiti i više'', trljao je sol na ranu Brendan Rodgers, no i ova tri komada itekako bole navijače Uniteda koji su reagirali euforičnom pjesmom do kraja utakmice. Ipak, nakon poraza krenula je nova lavina kritika na račun menadžera kojeg su pak navijači Liverpoola sprdali transparentom 'David Moyes nogometni genije'.

Legenda kluba Gary Neville na Twitteru je komentirao kako je igra Uniteda 'neprihvatljiva', iako je uoči utakmice vjerovao u barem bod protiv Redsa. Nakon utakmice riječi Waynea Rooneyja bile su brutalno istinite:

''Ovo je noćna mora. To je jedan od mojih najgorih dana u nogometu.'

Naslovnice današnjih novina okupirala je baš ta izjava o noćnoj mori, ali ugurao se i na njih zasluženo i legendarni kapetan Liverpoola Steven Gerrard. Sada više nema skrivanja, momci s Anfielda idu po naslov kojeg nisu vidjeli 24 godine. Veličanstvena pobjeda u dvorištu najvećeg rivala bila je okidač za euforiju…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider