Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kratke hlačice usred zime

Ronaldo u Manchesteru poput školarca, Sir Alex poručio: Ne vraća se u United

Dolazak Cristiana Ronalda i Real Madrida u Manchester izazvao je, dakako, golemu gužvu u zračnoj luci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski napadač pojavio se odjeven kao školarac, u trenirci Real Madrida i kratkim hlačicama, s visoko podignutim bijelim čarapama, te sa šiltericom na glavi.

Nakon šest godina provedenih u Manchester Unitedu, od 2003. do 2009. godine, Ronaldo će u utorak, u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, kao napadač Real Madrida prvi puta zaigrati na Old Traffordu protiv svog bivšeg kluba.

Daily Mail piše da je Portugalac očito zaboravio koliko hladno može biti u Manchesteru u ožujku, s obzirom na njegovu odjeću koju je nosio po dolasku u Manchester.

Prva utakmica na stadionu Santiago Bernabeu završila je rezultatom 1-1. Ronaldo je uoči uzvrata optimistički izjavio:

''Siguran sam da će me navijači Manchester Uniteda toplo dočekati. Ukoliko uspijem postići pogodak, to bi bilo spektakularno. Ne znam kako bih proslavio taj gol, napravit ću nešto spontano ako se dogodi. Volio bih se naći u toj situaciji.''

''U svakom slučaju, bilo bi sjajno ukoliko uspijem zabiti gol i mi prođemo dalje. Real Madrid ide na pobjedu'', zaključio je Portugalac.

Ferguson odbacio nagađanja o povratku u United

Glasine koje ga povezuju s povratkom u Manchester United energično je odbacio sam Alex Ferguson. Takve su se spekulacije pojačale s dolaskom Ronalda i Real Madrida u Manchester.

''Mislim da nema nikakvih elemenata, barem koliko sam ja upoznat, koji bi me potaknuli da će se Ronaldo vratiti u Manchester United. Ma, mislim da općenito takva priča nema nikakvu osnovu.''

''Cristiano ima još dvije godine ugovora s Real Madridom. Možda to ima veze s činjenicom da će uskoro početi pregovori oko novog ugovora. Moguće je da njegov agent igra igrice. Stoga nisam spreman više ništa komentirati po tom pitanju'', poručio je Sir Alex.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider