Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sukobi u Realu

Ronaldo 'spustio' Ikerovoj djevojci i Messiju: To nikad neću zaboraviti!

Cristiano Ronaldo progovorio je o pikanterijama iz svlačionice Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nemir u „kraljevske svlačionice“ nedavno je ponovno unijela fatalna novinarka Sara Carbonero, poznatija kao djevojka kapetana Reala Ikera Casillasa, rekavši da su odnosi između trenera Josea Mourinha i igrača Reala prilično loši te da to traje već dosta dugo. 

>> Može li (n)ova momčad Reala srušiti Barcu sljedeće sezone?

Mnogi su ovu izjavu prokomentirali riječima da Sara govorio ono što Iker ne smije. U drugom dijelu intervjua za dnevnik As Ronaldo je bez okolišanja odgovorio:
„To je delikatno pitanje o kojem se u javnosti ne bi trebalo pričati. Međutim, ljudi imaju pravo na slobodu govora i mogu reći što misle, ali mislim da ona to nije trebala učiniti. Takve stvari bi trebale ostati u svlačionici i ne bi se smjele prenositi medijima“, kazao je Ronaldo s jasnom aluzijom na Ikera Casillasa.

Naime, logično je zaključiti od koga lijepa Sara dobiva informacije. Ronaldo se u prosincu 2010. već sukobio s Casillasom zbog tog pitanja. Od tada su njihovi odnosi prilično zategnuti. Vidjet ćemo što će odgovoriti Casillas koji redovito štiti svoju djevojku u ovakvim situacijama.
Portugalac se u intervju dotakao i Lionela Messija koji u izboru za Zlatnu loptu nije glasovao za svojeg najvećeg rivala.
„Nisam iznenađen! Nije me stavio ni među trojicu najboljih, ali, ponavljam, nisam iznenađen.“

Ronaldo nije pojasnio zbog čega nije iznenađen. To bi bilo jako zanimljivo objašnjenje, jer da misli kako je normalno glasovati za klupske kolege i kolege iz reprezentacije, a ne za realno najbolje nogometaše godine, vjerojatno bi to eksplicitno rekao. Uostalom, zbog čega bi naglasio da ga nije stavio ni među trojicu najboljih?

Kako god, Ronaldo je prokomentirao i prepirku s Mourinhom nakon nedavne utakmice s Valencijom.
„To je naša osobna stvar. Riješili smo to među sobom i sada je sve u redu. Takve stvari se događaju u svlačionici, ali one i ostaju u svlačionici“, naglasio je Ronaldo. Jasno je kome je namijenjena posljednja rečenica.

Na kraju je opisao situaciju koju nikada neće zaboraviti.
„Kada sam odlučio napustiti Manchester United, tražili su me mnogi klubovi. Odlučio sam otići u Real jer sam o njemu maštao još od djetinjstva. Šokiralo me kad sam vidio da je na moje predstavljanje došlo 90.000 navijača na Bernabeu. Taj prizor nikada neću zaboraviti!“ zaključio je Portugalac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider